| Fiyat | : | 15,25 TL + KDV |
| KDV Dahil | : | 18,00 TL |
| Havale İle | : | 17,10 TL |
Saç Bakım Seti - 7. Saç köklerini harekete geçiren bitki losyonu
Yüzlerce yıldır kullanılan şifalı bitkilerle hazırlanan, Saç Köklerini Harekete Geçiren Bitki Losyonu, Pelinity?s Bitki Derman Saç Bakım Seti?nin bir parçasıdır. Saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırıcı etkisi sayesinde, saçın gürleşmesine ve tellerinin kalınlaşmasına yardımcı olur.
UYARI : Ürünlerimizden istenilen sonucun alınabilmesi için mutlaka set halinde ve düzenli olarak kullanılması gerekmektedir. Set içinde bulunan ürünler tek başına kullanıldıklarında da etkilidir ancak birlikte kullanıldıklarında birbirlerinin etkisini arttırarak daha kısa sürede sonuç almanızı sağlacaktır. Bu sebeple ürünlerimizi ilk kez deneyecekseniz, tek olarak değil set halinde satın almanız önemle tavsiye edilir.
Set içerisinde yer alan ürünleri set haricinde tek olarak satın alma imkanı bulunmaktadır. Eksilen ürünlerinizi tek olarak sipariş vererek uygulama süresi boyunca setinizi tamamlayabilirsiniz.
![]()
![]()
![]()
UYGULAMA:Saç Köklerini Güçlendiren Bitki Losyonu?nun hemen ardından kullanmalısınız. Şişenin kapağını açıp, uygulama başlığını takın. Tüm saç derisine uygulayın. Akşam yapacağınız uygulamaya kadar yıkamamalısınız. Kür tam olarak uygulandığında ilk 5 hafta içinde saç tellerinde kalınlaşma, dökülmelerde azalma görülür. Yaklaşık 3 ay sonra da saçsız bölgelerde ince tüylerin oluşumuna, uygulamaya devam edildiğinde yeni çıkan tüylerin kalınlaşıp sağlıklı saç tellerine dönüşmesine yardımcı olur.
| Diğer Özellikler | |
|---|---|
| Stok Kodu | bitki derman 11 |
| Stok Durumu | Var |
| İzlenme Sayısı | 338 |
| Mağazaya Eklenme | 05.07.2008 |
© Köşk Kozmetik 2007 - info@koskkozmetik.com - Tüm Hakları Saklıdır KÖŞK KOZMETİK LTD. ŞTİ. http://www.koskkozmetik.com
1324.Cadde 15/4 Öveçler/ANKARA